FutbolGündem

İlhan Cavcav; TFF başkan adayı konusunda konuştuk ama mutabakat sağlayamadık

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden 11 takımın yöneticisi, Kulüpler Birliği Onursal Başkanı İlhan Cavcav’ın daveti üzerine Ankara’da biraraya geldi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, “TFF başkan adayı konusunda konuştuk ama mutabakat sağlayamadık” dedi. Cavcav şöyle devam etti; Ben bir spor adamı olarak futbolumuzun bu sorunları aşacağına inanıyorum. TFF başkan adayı konusunda konuştuk ama mutabakat sağlayamadık. Hiç aday olmayan birinin de aday gösterilmesini doğru bulmuyoruz.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, “Bu toplantı İstanbul kulüplerine karşı yapılmış bir toplantı değildir. 3 büyük kulüplerimiz Türkiye’de futbol liderleri ancak bu güzide kulüplerimizin temsilcileri ne zaman bir araya gelseler, sahadaki rekabetlerini masaya taşıyorlar. Elimizi taşın altına sokmadığımız sürece, içinde bulunduğumuz kaos ortamından çıkamayız.Hepimiz zor bir sezon yaşıyoruz. Bir spor adamı olarak bu zorlukları aşacağımıza inancım var. Gelirlerin dağılımında, geçmiş şampiyonluklara pay ayrılmasını adaletli bulmuyoruz” şeklinde konuştu.

Amaçlarının 3 büyük kulübü karşılarına almak olmadığını söyleyen İlhan Cavcav, “Biz bütün kulüplerimizle ortak hareket etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu