GündemTransfer

İstanbul Başakşehirspor’da (İstanbul BŞB) Abdullah Avcı dönemi!..

İstanbul Başakşehirspor’da (İstanbul BŞB) Abdullah Avcı dönemi!..  Süper Lig’in yeni ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un kulüp ismi ve logosu değişiyor, yeni teknik direktör de açıklanıyor…

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da yeni projeler hayata geçiriliyor. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, önümüzdeki hafta resmi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinden çıkacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da öncelikli olarak kulübün yeni ismi açıklanacak.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİRSPOR İSMİNDE KARAR KILINDI

Kulübün yeni ismi konusunda İstanbul Başakşehirspor üzerinde uzlaşma sağlayan ve bu konudaki hukuki girişimlerini sürdüren yöneticiler, kulübün yeni logosunu da büyük oranda hazırlattı. Yeni isim ve yeni logoyu önümüzdeki hafta yapılacak olan lansman ile kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanan yönetim, asıl sürprizi ise Abdullah Avcı ile yapmak istiyor.

A Milli Takım’ı çalıştırmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da uzun yıllar çalışan ve kulüpte iz bırakan Abdullah Avcı ile görüşmelere başlayan yöneticiler, deneyimli teknik adam ile prensip anlaşmasına vardı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu