GündemTransfer

İstanbul BŞB, Veysel ve Ferhat’ı renklerine bağladı!..

İstanbul BŞB, Veysel ve Ferhat’ı renklerine bağladı!.. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyespor’dan Veysel Aksu ve Tavşanlı Linyitspor’dan Ferhat Çulcuoğlu’nu transfer etti.

PTT 1. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyespor’dan Veysel Aksu ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Ferhat Çulcuoğlu’nu transfer etti. Ntvspor’un haberine göre, lacivert – turunculu takımdan yapılan açıklamada, Orhan Ak’ın ardından Kayseri Erciyesspor’dan savunma oyuncusu Veysel Aksu ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan ön libero Ferhat Çulcuoğlu’nun kadroya dahil edildiği bildirildi.

Langa Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Çağatay Kalkancı’nın katılmıyla düzenlenen törende yeni transferler ikişer yıllık sözleşmeye imza attılar. Transferlerle ilgili kısa bir açıklamada bulunan başkan Kalkancı, “Daha önce Orhan Ak aramıza katılmıştı. Hocamızın raporu doğrultusunda lig tecrübesi olan 2 oyuncuyu daha kadromuza dahil ettik. Süper Lig’e çıkma hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da Bülent Korkmaz’ın yerine de teknik direktörlük görevine Cihat Arslan getirilmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu