FutbolGündem

Trabzonspor’da Mustafa Reşit Akçay revizyonu; 8 yabancının bileti kesildi!..

Trabzonspor’da Mustafa Reşit Akçay revizyonu; 8 yabancının bileti kesildi!.. Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yapılan toplantının ardından bordo – mavililer yabancı oyuncularda revizyona gitme kararı aldı. Karadeniz ekibinde 8 oyuncu ile yollar ayrılacak.

Trabzonspor’da takımdan ayrılacak yabancı oyuncular netleşti. Ntvspor’un haberine göre, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile başkan İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yapılan toplantıda, 3 yabancı oyuncunun takımda kalması ve 8 isimle yolların ayrılmasına karar verildi.

Şu anda 11 yabancısı bulunan Trabzonspor’da, Marc Janko, Emerson, Sol Bamba, Celutska, Alanzinho, Colman, Sapara ve Cech kadroda düşünülmeyen isimler… Bu oyuncuların menajerlerine takım bulmaları yönünde talimat veren bordo-mavili kulüp, yurtiçinden ve yurt dışından gelen teklifleri değerlendirecek.

Kaptan Tolga Zengin’in ayrılma olasılığına karşılık, 1461 Trabzon takımından kaleci Fatih Öztürk kadroya katılırken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yine pilot takımından Yusuf Erdoğan, Caner Osmanpaşa, Abdulkadir Özdemir’i de trabzonspor’a aldı.

Akhisar Belediyespor’un golcüsü Gekas ile görüşen fakat bu bu görüşmeden sonuç çıkaramayan bordo-mavililer, yine Akçay’ın raporu doğrultusunda PTT 1.Lig ve Süper Lig’den bazı isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca Trabzonspor yönetiminin yollarını ayırdığı teknik direktör Tolunay Kafkas’ın sözleşmesinden doğan bütün alacaklarını tahsil etmek için avukatlarına talimat verdiği gelen bilgiler arasında…

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu