GündemVideo

Kasımpaşa’da logo tepkisi büyüyor! Taraftar radyoda gözyaşlarını tutamadı!

Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden biri olan Kasımpaşa’da yeni yönetim armayı değiştirdi, taraftar köpürdü. NTV Spor Radyo’ya bağlanan bir Kasımpaşa taraftarı ise gözyaşlarına hakim olamadı. (Video)

Kasımpaşaspor’un logosunun değişmesine tepki gösteren ve NTV Spor Radyo’da yayınlanan Sabah Sabah Spor programına telefonla bağlanan taraftar gözyaşlarına hakim olamadı.

İşte Kasımpaşa taraftarının logo çığlığı;

Kasımpaşalı taraftarların logo tepkisi artarak devam ediyor. Kasimpasaliyiz.biz internet sitesinden yapılan açıklamada logo değişikliğine tepki gösterilerek “Kasımpaşa taraftarları olarak, yeni oluşturulan yönetim kuruluna daha ilk günlerden ve iyi yoldayken sırt çevirme gibi bir düşünce içinde bulunmamayı kendimize ilke edindik. Ama kim olursa olsun bu takımın yaklaşık bir asırlık şanlı armasını değiştirmeye hakkı yoktur. Şanlı Türk Bayrağımız ve kulübümüzün ismi saçma bir şekil üstüne koyulmuş, enteresan bir çapa işareti tema olarak kullanılmıştır. Gazanfer Bilge’nin ve bu arma için terinin son damlasına kadar savaşan diğer sporcularımızın büyük emekleri sonucu oluşan armamıza Kasımpaşa taraftarları olarak sahip çıkmak en büyük hakkımızdır” denildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu