DünyaGündem

Kuyt kadroda Sneijder yok!..

Kuyt kadroda Sneijder yok!.. Hollanda’nın Japonya ve Kolombiya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu…

Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal, iki hazırlık maçının aday kadrosuna son şeklini verdi. Ajax’ın 21 yaşındaki genç yıldızı Veltman’ın ilk kez çağrıldığı kadroda, Rafael van der Vaart, Arjen Robben ve Robin van Persie gibi yıldızlar da bulunuyor. HTSpor’un haberine göre, Fenerbahçe formasını giyen Kuyt’un bulunduğu kadroda, Galatasaray’dan Sneijder sakatlığı nedeniyle yer almadı.

Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası biletini alan Hollanda, 16 Kasım’da Belçika’da Japonya, 19 Kasım’da ise Hollanda’da Kolombiya ile hazırlık maçı yapacak.

Van Gaal’in aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Jasper Cillessen, Daley Blind, Joel Veltman (Ajax), Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Jordy Clasie, (Feyenoord), Jetro Willems, Stijn Schaars, Memphis Depay, Luciano Narsingh (PSV), Tim Krul (Newcastle United), Maarten Stekelenburg (Fulham), Ron Vlaar (Aston Villa), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jonathan de Guzman (Swansea City), Nigel de Jong (AC Milan), Kevin Strootman (Roma), Rafael van der Vaart (Hamburg), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih).

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu