DünyaFutbolGündem

Bastian Schweinsteiger ikinci kez ameliyat olacak!..

Bastian Schweinsteiger ikinci kez ameliyat olacak!.. Bayern Münihli futbolcu Bastian Schweinsteiger, sağ ayak bileğinden ikinci kez cerrahi operasyon geçirecek.

Bundesliga takımlarından Bayern Münih’in futbolcusu Bastian Schweinsteiger, sağ ayak bileğinden ikinci kez ameliyat olacak. Ntvspor’un haberine göre, UEFA internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, geçen sezon sonunda ameliyat olduktan sonra gelişen komplikasyon nedeniyle Schweinstiger, sağ ayak bileğinden ikinci kez cerrahi operasyon geçirecek.

Bayern Münih Kulübü doktoru Hans Wilhelm Müller Wohlfahrt, futbolcunun bileğinde “ameliyat sonrası kemikleşme”nin arttığını ve mekanik strese bağlı tendinit oluştuğunu ifade etti.  29 yaşındaki futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı bilinmezken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bavyera ekibinin Viktoria Plzen’i 1-0 yendiği maçta oynayabilmesi için Schweinsteiger’e yoğun tedavi uygulandığı kaydedildi. Son birkaç haftadır çok acı çektiğini belirten Alman milli futbolcunun ameliyatının kaçınılmaz olduğu vurgulandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu