DünyaGündem

Lionel Messi; Cristiano Ronaldo ile aramızda sorun yok

Lionel Messi, en büyük rakibi Cristiano Ronaldo ile arasında herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi. Ronaldo’ya saygı duyduğunu vurgulayan Messi; “Aramızda sürekli sorun olduğunu düşünmek isteyenler var” ifadelerini kullandı.

Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi, en büyük rakibi Cristiano Ronaldo ile arasında herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi. Ntvspor’un haberine göre, Ronaldo’ya saygı duyduğunu vurgulayan Messi; “Aramızda sürekli sorun olduğunu düşünmek isteyenler var” ifadelerini kullandı.

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo dünya futbolunun son dönemdeki en büyük 2 yıldızı. Kariyerleri sona erdiğinde adlarını futbol tarihine altın harflerle yazdıracak 2 oyuncu sürekli karşılaştırılıyor. Hangi oyuncunun daha iyi olduğu sorgulanıyor. Sahadaki büyük rekabet nedeniyle, iki futbolcunun özel hayatlarına da bu rekabeti yansıttıkları sık sık gazetelerin sayfalarını süslüyor. Ronaldo’nun zaman zaman Messi’yi hedef alan açıklamaları da, iki futbolcunun birbirine karşı hiç de sevecen hisler beslemediği yolundaki haberleri alevlendiriyor.

Ancak Messi’ye göre, iki futbolcu arasında herhangi bir sorun yok. Aksine Ronaldo’yu saygı duyduğunu ifade eden Messi; “Ona kızgın olmam için hiçbir neden yok. Bu inanış sadece, basının, ikimizi sürekli karşı karşıya getirme çabasından kaynaklanıyor. Ben Ronaldo’ya karşı mücadele etmiyorum. Sadece takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Ronaldo’nun da benim gibi düşündüğüne eminim” dedi.

Portekizli futbolcu ile herhangi bir yakınlığı olmadığını da dile getiren Messi; “Tıpkı birçok futbolcuyla olduğu gibi Ronaldo’yla da arkadaş değilim. Sadece Barcelona ve Arjantin Milli Takımı’ndan futbolcularla arkadaşlığım var. Ronaldo ile arkadaş olmamam ondan nefret ettiğim anlamına gelmez” diye konuştu. İki yıldız futbolcu bu yıl bir kez daha, Barcelonalı Andres İniesta ile birlikte dünyada yılın futbolcusu ödülüne layık gösterildi. Bu ödülü son 3 yıldır Lionel Messi kazanıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu