FutbolGündemTransfer

Mehmet Özdilek; Galatasaray maçı kolay olmayacak

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray ‘ın son günlerde yaşadığı sıkıntıların kendileri için bir avantaj olmayacağını belirtti.

Mehmet Özdilek, Galatasaray ‘ın da maçı kazanıp rahat bir nefes almak isteyeceği için zor bir maça çıkacaklarını ifade etti. Milli maç dolayısıyla verilen arayı 2 hazırlık maçıyla değerlendiren Medical Park Antalyaspor, zorlu Galatasaray maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri ’nde yaptığı idmanla devam ediyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Özdilek, Galatasaray ‘ın çok geniş bir kadroya sahip olduğunu, içinde bulunduğu kaos durumun çok önemli olacağına inanmadığını açıkladı.

Galatasaray maçının kolay maç olmayacağını hatırlatan Mehmet Özdilek, “Kolay olmayacak, onlarda kazanıp en azından biraz nefes almak isteyeceklerdir. Galatasaray dolayısıyla rakibimizden biridir. Futbol adına keyifli bir gece olacağını umut ediyorum. Amacımız kazanmak, bunun içinde mücadele edeceğiz” dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek; Lig devam ederken transfer konuşulması hoş değil

Beşiktaş Kulübü ‘nde adının sık sık anıldığının sorulması üzerine Mehmet Özdilek, ligin devam ettiğini, kendisinin Antalya ’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Medical Park Antalyaspor ’un başarısı içinde mücadele ettiğini belirten Mehmet  Özdilek, “Ligler devam ederken bu türlü konuları konuşmak, yorumlamak ben kendi adıma çok doğru bulmuyorum. Lig bitiği zaman herkes oturur bir şeyleri net olarak ortaya koyar. Zaman ne getirir bilemem ama bugün itibarı ile bu konuları konuşmak veya bunlara cevap vermeyi ahlaki olarak doğru bulmuyorum. Dediğim gibi biz işimizi iyi yapalım, değerlendirmeyi insanlar yapsın” diye konuştu.

Necati Ateş; Galatasaray önümüzdeki yıl eski günlerine kavuşacaktır

Medical Park Antalyaspor ‘un tecrübeli oyuncusu ve eski Galatasaray ‘lı futbolcu Necati Ateş, Galatasaray ‘ı değerlendirmenin kendisine düşmeyeceğini, bu tür büyük takımların zaman zaman sıkıntılar yaşadığını fakat önümüzdeki yıl itibarıyla eski günlerine döneceğine inandığını açıkladı.

Galatasaray maçını kazanıp alt sıralardan tamamen kopmak istediklerini belirten Necati Ateş, “Kalan maçlarımızda iyi bir performans sergileyip geçen sene yakaladığımız aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Bunun içinde Galatasaray maçı bizim için çok önemli bir maç. Uzun zamandır kazanamıyoruz evimizde. Bu konudaki başarısızlığımızı da ortadan kaldırırız inşallah” diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor ‘da Galatasaray maçının hazırlıkları devam ediyor

Milli maç dolayısıyla verilen arayı 2 hazırlık maçıyla geçiren Medical Park Antalyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün itibarıyla yaptığı idmanla devam ediyor. Düz koşu ve açma-germe hareketlerinin yoğun olduğu antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray maçında kart cezalısı olan İlkem ve sakatlığı devam eden Tuna Üzümcü haricinde eksik bir oyuncunun olmadığı öğrenildi. Öte yandan antrenmanı izlemeye AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı da geldi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu