DünyaFutbolGündem

Michael Ballack; Chelsea’nin Galatasaray önünde işi çok zor ama turu geçer!..

NationalTurk’ün haberine göre, Chelsea’nin eski Alman yıldızı Michael Ballack Chelsea Galatasaray eşleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ballack, Chelsea’nin turu geçeceğine inandığını ancak işinin çok zor olduğunu söyledi.

İngiliz basınına konuşan Ballack, Galatasaray’ın Avrupa futbolunun çok önemli ve büyük kulüplerinden biri olduğunu belirterek “”Chelsea için kolay bir eşleşme olmayacak ama Chelsea’nin turu geçmesini bekliyorum. Galatasaray’ın iki gün üst üste Juventus ile oynadığı maçı izledim. Çok ilginç bir maç oldu ve Galatasaray turu geçen taraf oldu. Juventus sonuçtan oldukça rahatsız oldu ama gerçek olan şu ki Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Juventus ise Avrupa Ligi’nde. İki maç için de söylüyorum her şey olabilir” dedi.

Michael Ballack, eski takım arkadaşı Didier Drogba’nın hala çok iyi durumda olduğunu ifade ederek “Onun deneyimi, liderliği, kalitesi gerçekten bu gibi maçlarda belirleyici olabiliyor. Onunla her zaman duran topları kimin kullanacağı yönüne tartışırdık” diye konuştu.

Juan Mata’ya son haftalarda forma şansı vermeyen Jose Mourinho’yu eleştiren Ballack, “Chelsea ileriye gitmekte sıkıntı yaşıyor ve bunu da en iyi yapabilecek oyuncu Mata’nın oynamamasını anlamıyorum. Mata’nın oynamamasını hata olarak görüyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu