Gündem

Mustafa Denizli antrenörlüğü bırakıyormu?

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmak istediğini siyah-beyazlı yönetime iletti. NTVSpor’un duyurduğu Schuster ile anlaşıldığı iddiasından hemen sonra bu haberin gelmesi ise dikkat çekti.

Mustafa Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle teknik direktörlük görevini bırakma isteğini Beşiktaş yönetiminin de kabul edeceği gelen haberler arasında. Mustafa Denizli’ye Beşiktaş Basın sözcüsü doktor Mete Düren tarafından da tetkiklerin yapıldığı ve sağlık sorunlarının sürmesi nedeniyle bu kararın alındığı öğrenildi.

Mustafa Denizli ve Beşiktaş’ın avukatlarının bu akşam bir araya geleceği ve sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh edeceği de gelen iddialar arasında. Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Mustafa Denizli’nin şu an için görevi bırakmadığını, sağlık problemleri nedeniyle ciddi kaygıları bulunduğu ve bu kaygılarını da saygıyla karşıladıklarını belirterek şöyle konuştu: Hocamızın halen bulunduğu ve tatilini yaptığı Çeşme’de tansiyon promlemi olmuş ve kontrole geldi. Basın tarafından duyulunca yeniden mevcut geçirmiş hastalıkları ile ilgili spekülasyonlar olmuş.

Net olarak söylüyorum; hocamız görevi bırakmış değil. Herhangi bir şekilde yönetim tarafından kendisine görevi bırakması tavsiye edilmiş değil. Söz edildiği gibi başka bir hocayla anlaşılmış olması mümkün değil. Hocanın sağlık sorunları nedeniyle bir takım kaygıları var. Başkan geldiği zaman kenisiyle görüşmek istiyor. Bunun dışında hiçbir habere itibar etmemenizi istiyorum.

Düren ayrıca, Denizli’nin yalnızca eşofmanla sahaya inmesi gerekmediğini ve farklı bir görevde de olabileceğinin altını çizdi. Doğan Haber Ajansı ve Lig TV’nin verdiği bilgiye göre ise Beşiktaş Yönetimi, Mustafa Denizli ile yollarını ayırdığı iddialarını net bir şekilde yalanladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu