FutbolGündem

Mustafa Denizli; İstifa etmedim, görevimin başındayım!..

Mustafa Denizli; İstifa etmedim, görevimin başındayım!.. Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran’ın teknik direktörü Mustafa Denizli, kulüp basın sözcüsü Hüseyin Cebrayıloğlu tarafından yapılan “Mustafa Denizli istifa etti” şeklindeki açıklamanın doğru olmadığını söyledi…

Mustafa Denizli; İstifa etmedim, görevimin başındayım!..  HTSpor’un haberine göre, Denizli, Lenkeran takımındaki görevine devam ettiğini vurgulayarak, “Hazar Lenkeran’daki görevimden istifa etmiş değilim, hala takımın başındayım. Kulüp başkanı ile gelecekte yapılması gerekenler konusunda bir fikir ayrılığı yaşadığımız doğru ama istifa ile sonuçlanmış bir durum yok” diye konuştu.

Hazar Lenkeran Kulübü yönetimi ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Şu an İstanbul’a geldim ama önümüzdeki hafta gidip kendileriyle görüşeceğiz. Gelecek ile ilgili yapılması planlanan çalışmalar doğrultusunda her şey önümüzdeki hafta netleşecek. Başkan ve benim bazı konularda fikir ayrılığı yaşamamız son derece doğal” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, bu gelişmeye rağmen Hazar Lenkeran Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Mustafa Denizli ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Açıklamada kulüp başkanı ve yönetim kurulunun, Denizli’ye görev yaptığı zaman içerisinde verdiği hizmetler için teşekkür ettiği de vurgulandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu