FutbolGündem

Oscar Cardoza Trabzon’da!..

NationalTurk’ün haberine göre, Trabzonspor’un Benfica’dan 5 milyon avro bonservis bedeli ile transfer ettiği Oscar Cardozo, Trabzon’a geldi.

Avusturya kampının ardından transferi bitirmek için Portekiz’e giden kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve beraberindeki kulüp üst düzey yöneticisi Burak Gürdal, golcü futbolcuyu özel uçakla 23.40’ta Trabzon’a getirdi.

Trabzon Havalimanında toplanan çok sayıda taraftar, yoğun sevgi gösterileriyle futbolcuyu karşıladı. “Büyük baston” lakabı nedeniyle baston verilen ve bordo-mavi atkı takılan oyuncuyu taraftar grubu temsilcileri, VIP çıkışında omuzlarına aldı.

Elindeki baston ile taraftarların omuzlarına çıkan Cardozo’yu gören diğer taraftarlar, meşalelerle VIP alanına girip futbolcuya yönelince kısa süreli izdiham yaşandı. Bunun üzerine taraftarların omuzlarına çıkan başkan Hacıosmanoğlu, onları sakinleştirmeye çalıştı.

Taraftarlar sakinleşmeyince Cardozo ve Hacıosmanoğlu, izdiham karşısında VIP salonuna geri dönmek zorunda kaldılar. Burada yaklaşık 15 dakika bekleyen Cardozo ve Hacıosmanoğlu, taraftarların arasından zorlukla kulüp aracına bindirilerek havalimanından ayrıldılar.

Havalimanında bordo-mavili taraftarların “Fenerbahçe KAP’a bildirdi, Trabzon formayı giydirdi” yazılı pankart açmaları dikkati çekti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu