DünyaFutbolGündem

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho; 3 forvete daha ihtiyacımız var

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımın tek eksiğinin forvet olduğunu, 3 farklı kupada oynamak için 3 forvete sahip olmaya karar verdiklerini belirtti.

ABD kampında olan Real Madrid’te uzun bir aradan sonra basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Jose Mourinho’nun, “Benim genç futbolcularım için Real Madrid’de oynamak zor. Başkalarıyla kıyaslanmalarına da ihtiyaçları yok. Ne Şahin (Nuri), Zidane ne de Varane, Hierro” dedi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Mourinho’nun yeni sezon öncesinde transferler ve takımın durumuyla ilgili açıklamalarına ağırlık verildi. “Yüzde 90’ı tamamlanmış bir takımın var. 21 futbolcu ve 3 kaleci istiyorum, şu anda tek eksik var” diyen Mourinho’nun forvet talebini yineledi. Ntvspor.net’in haberine göre, Portekizli teknik adam, alınacak forvetle ilgili ipucu vermezken, “Neymar Santos’un, Agüero’da Atletico Madrid’in futbolcusu Adebayor da Manchester City’nin ama 6 ay bizim futbolcumuz olduğu için belki de bize en yakın olan o” ifadesini kullandı.

Geçen sezon Higuain’in sakatlığından dolayı kötü bir tecrübe yaşadıklarını anımsatan Mourinho, “50’den fazla maç olan 3 farklı kupada oynamak için 3 forvete sahip olmaya karar verdik. Tek eksik bu forvet. Umarım Higuain’i dönüşünde formda bulurum” dedi.

Mourinho ayrıca, kampın ilk günüyle ilgili, “Futbolcular fiziksel olarak ölü durumdalar. Tatil sonrası, ilk antrenmanda çok yoruldular. Yarın daha yorgun olacaklar ama cumartesi günkü hazırlık maçında oynamaları için onlara biraz oksijen vereceğim” diye konuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu