DünyaFutbolGündem

Bayern Münih Başkanı Rummenigge, Hamit’in Real Madrid’e transferini doğruladı

A Milli Futbol Takımı’nın yıldız isimlerinden Hamit Altıntop’un Bayern Münih’ten ayrıldığını Alman devinin Başkanı Karl-Heinz  Rummenigge doğruladı.

Real Madrid’in Hamit ile görüştüğü Başkan Karl-Heinz Rummenigge tarafından açıklanırken, Hamit Altıntop’a Stuttgart maçında plaket ve çiçek verilerek veda edileceği ifade edildi.

Son günlerde adı Real Madrid ile anılan Türk Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu Hamit Altıntop, Bayern Münih’ten resmen ayrılıyor. Alman kulübünden yapılan resmi açıklamada, Hamit Altıntop’un cumartesi günü VfB Stuttgart ile oynanacak maçta, Bayern Münih’e veda edeceğini açıkladı.

Bayern Münih, oyuncusundan taraftarı önünde çiçek ve plaket vererek, vedalaşacak. Ntvspor.net’in haberine göre, Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge yaptığı açıklamada “Hamit Altıntop bu sezon sadece üç maçta ilk 11’de oynadı. Bu onun için çok düşük bir oran ve bu konuda ona saygı gösteriyoruz. Hamit Altıntop’un isteği doğrultusunda sözleşmesini uzatmıyoruz” ifadesini kullandı.

Karl-Heinz  Rummenigge; Real Madrid Hamit Altıntop ile görüşüyor

Karl-Heinz Rummenigge, Alman basınına yaptığı açıklamada ise, Real Madrid’in Hamit Altıntop ile ilgilendiğini doğruladı. Karl-Heinz Rummenigge konuyla ilgili “Real Madridli yöneticiler buna mecbur olmamalarına rağmen bize Hamit Altıntop ile görüştüklerini söylediler” açıklamasını yaptı.

Hamit Altıntop, 2007 yılında Bayern Münih’e transfer olurken, kırmızı-beyazlı formayı 63 kez giydi. Bu sezon 14 maçta iki gol atan Hamit Altıntop’un haziran ayında sözleşmesi bitiyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu