DünyaFutbolGündem

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’den terbiyesiz sözler!..

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’den terbiyesiz sözler!.. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin, Fatih Terim’le ilgili kendi yazdığı kitabında söyledikleri, olay yaratacak: Big Brother bağımlısıydı.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Real Madrid Teknik Direktörü, 2010 yılında yayımlanan biyografisinde Milan’daki selefi Fatih Terim için, “Tam bir Big Brother bağımlısıydı. Genellikle Galliani’yi öğle yemeğinde yalnız bırakır ve özel odasına koşardı. Programdaki insanların ne yaptıklarını merak ederdi” ifadesini kullandı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin, 2010 yılında yazdığı biyografisinde, Milan’daki selefi Fatih Terim hakkında kullandığı ifadeler, okuyanları hayrete düşürüyor. İtalyan çalıştırıcı, yarın Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı Galatasaray’ın teknik patronu hakkında şunları yazdı:

“Fatih Terim, Adriano Galliani’nin aksine çok az yemek yerdi. Sanki ona hakaret edercesine sadece et suyuna çorba ve yanında bir bardak su. Ayrıca Terim tam bir Big Brother bağımlısıydı. Genellikle Galliani’yi sofrada tek başına bırakır ve odasına koşar, televizyonun karşısına kurulurdu. Evdeki insanların ne yaptıklarını merak ederdi. Beklendiği gibi, sonra da Milan onu gönderdi. Herhangi bir riski ortadan kaldırmak için kulüple kontrat imzalar imzalamaz sağ elimi havaya kaldırıp, sol elimi kalbimin üstüne koydum ve şöyle dedim;

“Milan’ı her zaman Big Brother’ın herhangi bir yarışmacısından daha çok düşüneceğime tüm kalbimle yemin ederim!”

‘Sıradan Bir Dahinin Güzel Oyunları’ adlı kitap Ekim 2010’da yayınlanmıştı. Kitapta Carlo Ancelotti’nini yanı sıra eski futbolcu Paolo Maldini ve Alessandro Alciato’nun katkısı bulunuyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu