DünyaFutbolGündem

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, Hamit Altıntop’un biletini kesti

Real Madrid’in başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, gelecek sezon için transfer arayışlarına başlarken Hamit Altıntop ile yolların ayrılacağı dedikoduları yayılmaya başladı.

İspanya La Liga’da şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Real Madrid gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara şimdiden başladı. Sporx.com’un haberine göre, teknik direktör Jose Mourinho’nun ilk hedefi defansın sağında yaşanan sorunu çözmek. Sergio Ramos’u stoper mevkiisine çeken ve onun sağ bekte yarattığı boşluğu doldurmayı bir türlü başaramayan Jose Mourinho, gelecek sezon için transfer arayışlarına hız verdi.

Ricardo Carvalho’nun sakatlanmasının ardından Ramos’un stoper mevkiisine geçmesiyle Hamit, Arbeloa ve Coentrao gibi elinde bulunan oyuncuları defansın sağında deneyen Portekizli çalıştırıcı, bir türlü istediği verimi alamadı. Ayrıca Jose Mourinho’nun milli futbolcu Hamit Altıntop ile yollarını ayırmak istediği söylentileri İspanya basınını meşgul ederken Hamit, son oynanan APOEL maçındaki performansıyla da bir hayli eleştiri almıştı.

Başarılı teknik adam bu bölgeye Glen Johnson (Liverpool), Kyle Walker (Tottenham), Mario Fernandes (Gremio), Van der Wiel (Ajax), Andoni Iraola (Athletic Bilbao) ve Real Madrid Rezerv takımından Daniel Carvajal isimlerinden en az birisini transfer ederek savunmada yaşadığı sıkıntıyı çözmek istiyor.

TARAFTAR ‘CARVAJAL’ DİYOR!

Jose Mourinho, oluşturduğu transfer listesinde 3 isme ayrı bir öncelik verdiği öğrenildi. Gelecek sezon Real Madrid defansının sağ tarafında olması muhtemel Andoni Iroala, Glen Johnson ve Daniel Carvajal isimleri daha ağır basıyor.

Marca Gazetesi’nin yaptığı bir ankette oy kullanan Real Madrid taraftarları, Başkent ekibinin altyapısında yetişen ve Real Madrid rezerv takımında forma giyen Daniel Carvajal’in gelecek sezon A takıma çıkarılması gerektiğini düşünüyor.

Yapılan ankette oyların yüzde 60’ını alan 20 yaşındaki Daniel Carvajal’e, Jose Mourinho’nun da sıcak baktığı ve genç futbolcuyu takip ettiği ortaya çıktı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu