FutbolFutbolda ŞiddetGündem

Sadri Şener’den Fenerbahçe Yönetimi’ne; Trabzon’a gelmeyin!..

NationalTurk’ün haberine göre, hafta sonu oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde ortam yine gergin. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, istenen ortamın hala hazır olmadığını iddia ederek Fenerbahçe Yönetimi’nin Trabzon’a gelmemesini istedi.

NationalTurk’ün haberine göre, Fanatik Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe maçının atmosferinin bambaşka olacağını belirterek “Bizim takım böyle maçlara çok iyi konsantre olduğunu daha önce birçok kez gösterdi. Sezonun ilk yarısında Şükrü Saracoğlu’ndaki maçı hepimiz hatırlıyoruz. Biraz daha dikkatli olsaydık rahat kazanabilirdik. O nedenle böylesi bir karşılaşmada sıkıntı olacağını sanmam, daha iyi futbol ve tabi ki galibiyet bekliyoruz” dedi.

Fenerbahçe yönetimine seslenen Sadri Şener, “Camiaların arasındaki gerginlik halen eski seviyede görünüyor. Daha önce dediklerimizle aynı noktadayım; birkaç samimiyetsiz selamlaşmayla düzelmez bunlar. Biraz zamana bırakmak lazım. Bu maç için de bize bir davetiye istekleri olmadı şimdilik. Sadece Trabzon’da değil, Rize’de kalacaklarını biliyoruz, o kadar. Ben bir aksilik olmazsa bu maçta olmak istiyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu