DünyaFutbolGündem

Şampiyonlar Ligi’nde dev maç; Manchester United – Real Madrid!..

Şampiyonlar Ligi’nde dev maç; Manchester United – Real Madrid!.. Şampiyonlar Ligi, bu akşam bir devini uğurlamaya hazırlanıyor.

1-1 biten ilk maçın rövanşında İngiltere’de karşı karşıya gelecek Manchester United ile Real Madrid’den biri Devler Ligi’ne veda edecek. Ntvspor’un haberine göre, FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı karşılaşma saat 21.45’te başlayacak… Şampiyonlar Ligi, bu akşam bir devini uğurlamaya hazırlanıyor. Dev mücadele, NTV ve NTVSpor.net’ten naklen yayınlanacak.

Erken final kimin olacak?

Şampiyonlar Ligi’nde erken final, Old Trafford’da oynanıyor. FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı karşılaşmada Manchester United ile Real Madrid’den biri, Düşler Tiyatrosu olarak adlandırılan stattan çeyrek final biletiyle ayrılacak. Diğer takım ise Devler Ligi’ne ikinci turda veda edecek. Bernabeu’da oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan karşılaşmanın rövanşında tüm gözler hiç kuşku yok ki; Cristiano Ronaldo’da olacak.

6 sezon boyunca top koşturduğu Old Trafford’a bu kez rakip takımın formasıyla çıkacak Portekizli yıldız, ilk maçta olduğu gibi yine İngiliz ekibinin filelerini havalandırmanın yollarını arayacak. Eski oyuncusuyla bir kez daha bir araya gelecek menajer Sir Alex Ferguson, Ronaldo’ya statta sıcak bir karşılama olacağına inandığını dile getirdi.

Cristiano Ronaldo’nun yanı sıra oynaması halinde Ryan Giggs için de bu zorlu karşılaşma önemli bir önem taşıyor. Geçtiğimiz hafta Manchester United’la sözleşmesini 1 yıl daha uzatan 39 yaşındaki Galli oyuncu, Real Madrid maçında oynaması halinde kariyerinin 1000. maçına çıkacak.

Karşılaşma; kulübedeki iki taktik dehanın satrancına da sahne olacak. Daha önce Premier Lig’de Manchester United – Chelsea maçlarında kozlarını paylaşan Ferguson ile Mourinho, bu kez Devler Ligi’nde birbirlerini mat etmek için Old Trafford zeminine çıkacak.

Ligde en yakın rakibi Manchester City ile puan farkını açan Manchester United ile üst üste oynadığı iki El Clasico’dan da galibiyetle ayrılıp moral bulan Real Madrid’in bu zorlu mücadelesi bu akşam 21.45’ten itibaren NTV ve NTVSpor.net’ten naklen yayınlanacak…

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu