FutbolGündem

Selçuk İnan, Terim ve ekibini korkuttu

Selçuk İnan, Terim’i korkuttu… Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, idmanda ikili mücadele sırasında ayağına darbe alan Selçuk İnan’ın yanına giderek, oyuncunun durumu ile yakından ilgilendi.

Alanya ilçesindeki ilk etap çalışmalarını tamamlayan Galatasaray, ikinci etap çalışmaları için geldiği Serik ilçesinde sabah antrenmanı yaptı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, devre arası kamp çalışmaları için Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Calista Oteli’nde kampa giren Galatasaray, Bellin Oteli’nin futbol sahalarında sabah antrenmanı gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılı futbolcular, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde antrenmana dar alanda kısa paslaşma ile başladı. Isınma hareketleri yapan futbolcular, daha sonra top kapma ve hafif koşu gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanı yarı alanda çift kale maç ile tamamladı.

Fatih Terim, antrenmanda ikili mücadele sırasında ayağına darbe alan Selçuk İnan’ın yanına giderek, oyuncunun durumu ile yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

Antrenmanda sakatlığı devam eden Tomas Ujfalusi, takımdan ayrı özel bir program eşliğinde çalıştı. Sağ kasık adalesinde zorlanma olan Semih Kaya ise hafif koşu yaptıktan sonra çalışmayı tamamladı. Milli takıma giden Emmanuel Eboue ile Nordin Amrabat, antrenmanda yer almadı.

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim’in antrenman sahasına gelen Calista Oteli yetkilileriyle saha zemini hakkında konuşması dikkat çekti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu