FutbolGündem

Selçuk İnan; Türk Telekom Arena’nın zemini bozuk ve orada futbol oynamak çok zor!..

Galatasaraylı milli futbolcusu Selçuk İnan, Türk Telekom Arena Stadı’nın zeminin çok bozuk olduğunu ve futbol oynamanın gerçekten zor olduğunu söyledi.

Selçuk İnan, Adidas’ın Intersport mağazası için tasarladığı ve kendisinin de giydiği ‘adipower predator” model kramponun tanıtımına katıldı. Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig’de dün Gaziantepspor’a 4-2 yenildikleri karşılaşmayı unuttuklarını, önlerindeki Kayserispor maçına odaklandıklarını dile getirerek, “Dünkü maçı unuttuk. Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, oradan galibiyet almak istiyoruz” dedi.

Türk Telekom Arena’nın zeminin kötü durumda olduğunu ve burada futbol oynamanın zor olduğunu da kaydeden Selçuk, ”O zeminde oynamak gerçekten zor. Son aldığım bilgilere göre zemin değişecek. İnşallah değişir, çünkü şu an iyi durumda değil” şeklinde konuştu.

Selçuk İnan, eski takım arkadaşı Trabzonsporlu Burak Yılmaz’la ilgili olarak da ”Burak şu anda Türkiye’nin en formda, en iyi futbolcusu. Onunla gurur duyuyorum. Çok yakın arkadaşım, kardeşim gibi. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu