FutbolGündem

Semih Haznedaroğlu; Fenerbahçe akıllı oynadı. Şansı da yaver gitti. Biz şanssızdık

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendirdi, kaybedilmiş bir şey olmadığını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, bazen gol olmayınca olmuyor dedi. Ajansspor’un haberine göre Haznedaroğlu şöyle konuştu; Kendi sahamızda oynadığımız maçı almalıydık. Ancak futboldur bu. Fenerbahçe akıllı oynadı. Şansıda yaver gitti. Biz şanssızdık.

Futbolda daha önce de böyle maçlar oynandı. Mesala Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında bir maç hatırlıyorum, Fenerbahçe 16 pozisyonba girdi gol atamadı Trabzonspor 1 kez geldi ve golü attı. Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti. Futbolda böyle şeyler var. Cumartesi günkü maçta Real Madrid’de Barcelona’ya karşı 2 kez geldi ve gol yaptı.

TAKIM DAHA DA HIRSLANDI

Dünkü mağlubiyetten sonra takımın moral bozukluğu yaşamayacağını söyleyen Haznedaroğlu; “Moral bozukluğu 1-2 gün sürer geçer. Bizim takım çok tecrübeli. Bu mağlubiyet daha da hırslandırmış onları gelen haberler bu yönde. Kaybedilmiş bir şey yok. Dün en azından berabera kalsaydık puan farkını korusaydık iyiydi ama olmadı. Oyuncularımız ve teknik heyet daha da hırslanmış durumdalar” dedi.

KADIKÖY’DE KAZANABİLİRİZ

Semih Haznedaroğlu, son hafta oynanacak olan Kadıköy’deki maçı kazanabilceklerini söylerken; “Kadıköy’de kazanabiliriz. Son maçta Baros’un topu gol olsaydı kazanıyorduk zaten. Dün galip gelip işi bitirmeyi umuyorduk ama olmadı. Bundan sonrada değişik neticeler olabilir” dedi.

TARAFTARIMIZ RAKİP FUTBOLCULARI ALKIŞLAMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ

Semih Haznedaroğlu maç sonunda taraftarlarının rakip futbolcuları alkışmasının çok hoşuna gittiğini söylerken şöyle devam etti; Dün maç sonunda taraftarımızın rakip futbolcuları alkışladığı haberini aldım. Bu çok hoşuma gitti. Galip gelen takımı alkışlamak, kutlamak çok güzel bir durum.

Sporcuların birbirine sarılması tebrik etmesi de çok güzel, çok hoş şeyler. Ama dün en çok taraftarımız için üzüldüm. Stadyumu tıklım tıklım dolduran taraftarımız, takımın kaybetmesi ile çok büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Bu beni çok üzdü.

NEZAKET ZİYARETİ YAPACAĞIZ

Haznedaroğlu yarın Ankaraya yapılacak olan ziyareti de değerlendirdi; “Yarın nezaket ziyareti yapacağız. Cumhurbaşkanı biz kabul etme lütfunda bulundular. Bu bir adettir” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu