FutbolGündem

Servet Çetin’den Eskişehirspor’a kötü haber!..

Servet Çetin’den Eskişehirspor’a kötü haber!.. Eskişehirspor’un geçtiğimiz hafta Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Servet Çetin’den kötü haber geldi.

Eskişehirspor Kulübü Doktoru Mehmet Ali Armağan, “Servet’i Galatasaray maçına yetiştirmek için çaba büyük bir çaba sarfediyoruz” dedi. Ajansspor.com’un haberine göre, Eskişehirspor’un kaptanı Servet Çetin’den siyah-kırmızılı takıma kötü haber geldi. Kayserispor karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sonrasında oyundan çıkmak zorunda kalan tecrübeli oyuncunun arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve önümüzdeki hafta oynanacak olan Büyükşehir Belediyespor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Büyükşehir Belediye maçı sakata geldi

Siyah-kırmızılı takımın bu sezon başında transfer olan ve kaptanlık pazubandını takmayı başaran Servet Çetin’in çekilen MR sonucunda Belediyespor maçında oynamayacak olması nedeniyle siyah-kırmızılı takımın defans bölgesinde yeni bir revizyona gidilmesi bekleniyor. Diego ile iyi bir uyum yakalayan Çetin’in son haftalarda takımdaki performans düşüklüğü gözle görünür bir şekilde sahaya yansımıştı.

Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışıyor

Eskişehirspor kulüp doktoru Mehmet Ali Armağan, Çetin’i Galatasaray maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyleyerek, “Kayserispor maçı sonrasında yapılan teşhisin ardından oyuncunun arka adelesinde yırtık tespit ettik. Belediyespor maçında forma giymesi bir hayli zor ancak oyuncu bir sonraki hafta oynanacak olan Galatasaray maçına hazır edebilmek için bütün olanaklarımızı seferber ettik. Oyuncuyu Galatasaray maçına yetiştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hala kart sınırında

Ligde bu sezon 3 sarı kart gören Çetin, oynayacağı karşılaşmalarda bir sarı kart daha görmesi durumunda takımının bir sonraki hafta oynayacağı karşılaşmada kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu