DünyaFutbolGündem

Shakhtar Donetsk, Fernandinho’yu sattı, yerine Fernando’yu aldı!..

Shakhtar Donetsk,  Fernandinho’yu sattı, yerine Fernando’yu aldı!.. Premier Lig takımlarından Shakhtar Donetsk, Manchester City’e 40 milyona sattığı Fernandinho’nun yerini Gremio takımının defansif orta saha oyuncusu Fernando’yu alarak doldurdu.

UEFA’nın internet sitesinde yer alan haberde, Ukrayna temsilcisinin Brezilyalı Fernando ile 5 yıllık kontrat imzaladığı ve 21 yaşındaki sambacı için Gremio’ya 11 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Ajansspor.com’un haberine göre, ülkesinde FIFA Konfederasyon Kupası hazırlıklarına devam eden ve transferine ilişkin açıklamalarda bulunan Fernando, Shakhtar Donetsk’in UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hedefleri olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu;

Gremio ve taraftarından ayrıldığım için üzgün olmama rağmen başka bir iyi takımın kadrosuna katıldığım için mutluyum ve bu kulübün altyapısı harika. Fernando, 9 Temmuz’da düzenlenecek Ukranya Süper Kupası mücadelesinde Shakhtar Donetsk ile Chornomorets Odesa arasında oynanacak maçta sahadaki yerini ilk kez alabilecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu