FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören şike soruşturması kapsamında ifade verdi

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi’ne geldi. Yıldırım Demirören ifadesi alındıktan sonra adliyeden ayrıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade verdikten sonra Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı. Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından ifadesine başvurulan Demirören, adliyeden ayrılışı sırasında basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine “Ben öncelikle sayın savcıma nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Sadece bilgim alındı” dedi.

‘Serdal Adalı’yla ilgili mi bilginiz alındı?’ şeklindeki soru üzerine Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Genel Türk futboluyla ilgili” dedi. Yıldırım Demirören’in avukatı Cemalettin Mutlu da, basın mensuplarının soruları üzerine “Bilgisine başvuruldu, sadece bu kadar” diye konuştu. Yıldırım Demirören’in hangi sıfatla ifade verdiğine ilişkin soru üzerine de Mutlu, “Bilgi sahibi olarak ifade verdi. Arkadaşlar ayrımı iyi yapın, müşteki değil, şüpheli değil sadece bilgi sahibi olarak” dedi.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören’e destek olmak için kardeşi Tayfun Demirören ve Beşiktaş Kulübünün 2 yöneticisinin de adliye geldiği görüldü. Bu kişiler Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte adliyeden ayrıldı.

Ankaragücü futbolcusu Turgut Doğan Şahin futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade verdi. Şike soruşturması kapsamında Gençlerbirliği’nden 4 futbolcu emniyette ifade verdi. Serkan Çalık, Aykut Demir, Murat Kalkan ve Labinot Harbuzi’nin ifadelerine başvuruldu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu