FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, şike soruşturması şüphelisi!..

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat hala şike soruş-turması şüphelisi. İddia 2006 yılındaki Denizlispor – Fenerbahçe maçında Denizlispor’a teşvik primi verilmesi.

Futbolda şike soruşturmasında dosyadan ayrılmasına kararı verilen ve Galatasaray  ile ilgili olduğu belirtilen bölümünde şüphelilerin Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulübün eski yönetici Bülent Tulun ve Adnan Polat’ın şoförü Mustafa Kabasakal olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca dosyadan ayrılarak sürdürülen ve Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili olan soruştur- madaki şüphelilere ilişkin bilgiler ‘Futbolda Şike Davası’ kapsamında hazırlanan ek delil klasörlerinde yer aldı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, ek klasörde yer alan ayırma kararında şüphelilerin eski başkan Adnan Polat,  eski yönetici Bülent Tulun ve Adnan Polat’ın şoförü Mustafa Kabasakal’ın olduğu belirtildi,

Soruşturma devam ediyor!..

Dosyadan ayırma kararında, 2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçında Galatasaray’ın, Denizlispor’a teşvik primi gönderdiği iddiasıyla ilgili üç şüphelinin, örgütlü şike yaptıkları gerekçesiyle işlem yapılan diğer şüphelilerle bağlantıları saptanamadığı belirtildi. Bağlantı saptanamadığı için dosyanın ayrıldığı ve şüpheliler hakkındaki soruşturmanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütüldüğü vurgulandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu