FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Son dakika; Şike soruşturması 3. Dalga başladı… Murat Özaydınlı gözaltına alındı

Futbolda şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ile İdari Menajer Hasan Çetinkaya, İstanbul BB’li futbolcu Can Arat ve eski Gençlerbirliği Genel Müdürü Zafer Önder İpek gözaltına alındı.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, futbolumuz cuma sabahına gözaltılarla başladı. Erken saatlerde emniyete gelen isimler sağlık kontrollerinin ardından gözaltına alınmaya başladı. İlk olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Özaydınlı ve Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya gözaltına alınan isimler oldu.
Bir süre sonra İstanbul BB’li futbolcu Can Arat’ın gözaltına alındığı bilgisi geldi.

Asbaşkan Murat Özaydınlı Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine gelirken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Son olarak eski Gençlerbirliği Genel Müdürü Zafer Önder İpek gözaltına alınan isimler arasına katıldı. Futbolda devam eden şike soruşturması kapsamında daha önce yapılan 1. ve 2. dalgada toplam 31 kişi tutuklanmıştı.

Ankaragücü’lü futbolculardan Uğur Uçar ifadesini verip emniyetten ayrılırken, kaleci Senecky ülkesine geri döndü

Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, futbolda şike soruşturması kapsamında Slovakya’dan İstanbul’a gelerek ifade veren Slovak kaleci Stefan Senecky’nin ülkesine döndüğünü, savunma oyuncusu Uğur Uçar’ın ise Ankara’da kampa katıldığını söyledi.

Avni Kavlak, yaptığı açıklamada, ”Daha önce kendisine kulüp bulmasını söylediğimiz Senecky, Slovakya’dan İstanbul’a giderek ifadesini verdikten sonra ülkesine döndü” diye konuştu. Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, Senecky ile birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılan Uğur Uçar’ın ise ifade verdikten sonra Ankara’ya dönerek Ankaragücü kampına katıldığını belirtti.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Savcı Mehmet Berk’e ifade vermek için adliyeye geldi

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ifade vermek için Adliye’ye geldi. Şakar, şu sıralarda Savcı Mehmet Berk’e ifade veriyor. Sabah saatlerinde Adliye’ye gelen Şakar, saat 14:00’te ifade vermek üzere Adliye’den ayrılmıştı. Bu arada, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında daha önce tutuklanan kaleci Korcan Çelikay’ın ağabeyi futbolcu İlhan Çelikay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu