FutbolGündem

Sivasspor’da Uğur Kavuk, Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile yollar ayrıldı!..

Sivasspor’da Uğur Kavuk, Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile yollar ayrıldı!.. Yeni sezon transfer çalışmalarını devam ettiren Sivasspor’da takım kaptanı Uğur Kavuk’tan sonra Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı.

Teknik direktör Roberto Carlos’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor geçtiğimiz günlerde takım kaptanı Uğur Kavuk ile yollarını ayırmıştı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, dün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonunda ise Mehmet Nas ve Hayrettin Yerlikaya ile de yollar ayrıldı.

Başkan Mecnun Odyakmaz ayrılan futbolculara bugüne kadar Sivasspor’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Mecnun Otyakmaz, “Profesyonel futbolun doğasında olan şeyler böyle ayrılıklar. Ben takımdan ayrılan arkadaşlarımıza bu güne kadar Sivasspor’a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Takım olarak transfer çalışmalarımızda sona geldik. Yeni transferlerimizi yakında açıklayacağız.” dedi. Kırmızı – beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz’da Sivas’ta yapacakları çalışma ile başlayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu