FutbolGündem

Sivasspor, Djebbour ile yollarını ayırdı!..

Sivasspor, Djebbour ile yollarını ayırdı!.. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’nda, Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü…

Teknik direktör Roberto Carlos, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde, saha ortasında teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı. Toplantı sırasında Carlos’un futbolcularına uyarılarda bulunduğu görüldü. Ajansspor.com’un haberine göre, top kapma ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman çift kale maçın ardından şut çalışmasıyla sona erdi. John Utaka ve Eren Aydın, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışırken, izinli Manuel Da Costa antrenmana katılmadı.

Roberto Carlos, idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun antrenman öncesinde yapılan toplantıda futbolculara neler söylediğini sorması üzerine Carlos, “İyi bir ilk yarı geçirdik bundan dolayı normal olarak arkadaşlarımızın kafasında ‘çok başarılıyız, iyi devam ediyoruz, böyle gidecekmiş’ gibi düşünce oluşuyor ama bunun böyle gidememe durumu da olabildiği için takımımı şimdiden uyarıyorum. Bunu devam ettirmemiz için daha fazla çalışmamız ve yoğunlaşmamız lazım, futbolcularıma bunları anlattım” diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekibin Cezayirli golcü Rafik Djebbour ile yollarını ayırdığını belirten Carlos, transfer çalışmalarının sürdüğünü, ihtiyaç duyulan mevkilere 2’si yerli 4 transfer yapacaklarını ifade etti. Sivasspor Teknik Direktörü Carlos, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında alınan 2 mağlubiyeti unutup Akhisar Belediyespor maçını kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu