FutbolGündem

Sivasspor kaleci Borjan’ın sözleşmesini feshetti!..

Sivasspor kaleci Borjan’ın sözleşmesini feshetti!.. Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, kalecisi Borjan ile olan sözleşmesini feshetti…

Bu arada 2011 yılından bu yana Sivasspor’da forma giyen Milan Borjan’ın sözleşmesi feshedildi. Sırp asıllı kaleci antrenman öncesinde takım arkadaşları ile vedalaştı. Borjan, takımdan ayrılırken bütün arkadaşlarına sarılarak şakalaştı. Sporx.com’un haberine göre, Sivasspor resmi internet sitesinde yapılan yazılı açıklamada;

“Profesyonel futbol A takımı kalecilerimizden Milan Borjan’ın sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmiştir. 2011 yılından itibaren 56 karşılaşmada formamızı giyen Milan Borjan’a kulübümüze yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

2011-2012 sezonunda Rad Belgrad takımından Sivasspor’a transfer olan Milan Borjan, kırmızı-beyaz formayı 56 kez giydi. Bu karşılaşmalarda 1 kez kırmızı kart gören Borjan, 2011-2012 sezonunun ikinci yarısını Vaslui takımına kiralık olarak gönderilmişti.
Bu sezon kaleci Korcan Çelikay’ın gerisinde kalan Borjan ligde sadece 4 karşılaşmada forma giyerken, kalesinde 8 gol gördü.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu