GündemTransfer

Sivasspor, Sercan Yıldırım’ı renklerine bağladı

NationalTurk’ün haberine göre, Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Galatasaray’dan golcü oyuncu Sercan Yıldırım’ı sezon sezona kadar kiraladı.

NationalTurk’ün haberine göre, transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, forvet arayışları kapsamında, Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan golcü oyuncu Sercan Yıldırım’da karar kıldı. Galatasaray ile anlaşmaya varan Sivasspor yönetimi, tecrübeli golcüyü sezon sezona kadar kiraladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sercan’ı sezon sezonuna kadar kiraladıklarını bildirdi.

Çalımbay, ”Sercan ile 15-20 günden beri ilgileniyorduk. Dün karar verdik, kendisiyle de konuştuk. Gaziantepspor maçında kadroya alacağız, yarınki maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Çünkü elimizde forvet yok, onu bekliyoruz. Yetiştirirsek onu kadroya alacağız ama yarın ilk onbirde oynatmayacağız” dedi.

Sercan’ın takıma önemli katkı sağlayacağını vurgulayan Çalımbay, ”Performansını bize yansıtsa yeter. Biz ondan o sözü aldık, öyle aldık” dedi. Rıza Çalımbay, Sercan Yıldırım’ın bugün Sivas’a geleceğini bildirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu