FutbolGündem

Sadri Şener; Bizim için dönüm noktası İnter maçı olur!..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi’nde 22 Kasım’da sahalarında oynayacakları Inter maçının gruptaki gelecekleri için dönüm maçı olacağını söyledi.

Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, Devler Ligi’nde gruptan çıkacaklarına inandığını dile getirdi.

CSKA Moskova maçların ardından ikili averajda rakibin üstünlük sağladığına değinen Başkan Şener, “Bizim ve CSKA Moskova’nın 5 puanı var. Onların averajı iyi. En sevindirici şey; Şampiyonlar Ligi’ne ilk katılışımızda kulüpte oturduk her saat başı hesap yapıyoruz. Normalde sıfır puanla alıp başınızı buradan gidebilirdiniz. Trabzonspor’un çok iyi bir futbol ve teknik kadrosu var. Bu yüzden takımımız Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ediyor” dedi.

Gruptan çıkacak takımlardan bir tanesinin Inter olacağını düşündüğünü belirten Başkan Şener sözlerini şöyle sürdürdü;
Bana göre bizim için dönüm noktası 22 Kasım’daki İnter maçı olur. Orada her şey daha net ortaya çıkar. Gruptan mı çıkacağız, yoksa UEFA Avrupa Ligi’ne mi gideceğiz orada belli olur. İnşallah gruptan çıkarız. Büyük ihtimalle gruptan çıkacak takımların bir tanesi Inter olur. Bu bizim için avantaj olabilir. Biz son maçı Lille oynayacağız, Inter ise CSKA ile oynayacak. O hesaptan bakıldığında Inter bizim lehimize işler yapıyor alabilir.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener;  Bu kadar transfer ve yatırımın karşılığına almamız lazım

Trabzonspor’un her alanda bahsedilir bir kulüp olduğunu ifade eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener şöyle devam etti;
Trabzonspor’un bahsedilir olması iyi bir marka olmasından kaynaklanıyor. Bugün Avrupa’da Trabzonspor’u bilmeyen, gücünü tanımayan, onunla ilgili olumlu demeç vermeyen kimse yok. Bu da bir başarıdır. Süper Lig’de de geçen sezondan sadece 1-2 puan gerideyiz. Takımımız hafta sonu ve hafta içerisinde maçlar oynuyor. Milli takıma gidecek yerli ve yabancı oyuncular var. Dışarıdan bakıldığında bu takımın hakkı verilmeli diye düşünüyorum.

Şampiyonlar Ligi’nden ciddiyeti öğrendiklerini kaydeden Başkan Sadri Şener, UEFA’nın Avni Aker’in çimlerini değiştirmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Trabzonspor’un başarılı bir takım olduğunu kaydeden Başkan Sadri Şener sözlerini şöyle sürdürdü;

Bunu biz söylemiyoruz, herkes söylüyor. Bu kadar transfer ve yatırımın karşılığına almamız lazım. Bir de Trabzonspor ruhu var. 19 günde 1 mağlubiyet aldık. Bu sonuçlar normal. Daha iyisini yapmamız gerekir. Sadri Şener, transfer planlarına ilişkin bir sorusuya, “Transfer konusunda hocamız daha bize bir şey söylemedi. Gerektiği zaman gerekli transferleri yaparız. Hele de benim gibi aceleci birisi olduktan sonra” cevabını verdi.

 Başkan Sadri Şener; Trabzonspor Kulübü’nün ne değerler yetiştirdiği ortada

Ligde Pazar günü sahalarında oynayacakları Kayserispor maçını da değerlendiren Başkan Sadri Şener, “Kayserispor’un iyi bir takımı ve iyi oyuncuları var. Onun da hocası bizim Trabzonspor’umuzda oynadı. Gaziantepspor’un da hocası Trabzonspor’da oynadı. Bu kulüp ne değerler yetiştirmiş. Biraz da olaylara bu cepheden bakmak gerekiyor. Bu kulüp ne değerler ” diye konuştu.

Sadri Şener; Akyazı’da 105 dönümlük yerin tahsisini almak için uğraşıyoruz

Akyazı Projesi’nin tamamlanmasıyla Trabzon’un çok şey kazanacağını da belirten Sadri Şener, stadın yanı sıra 105 dönümlük yer tahsisi için de görüşmeler yaptıklarını hatırlattı. Projenin çiziminin devam ettiğini anlatan Başkan Sadri Şener, “Akyazı’da 105 dönümlük yerin tahsisini almak için uğraşıyoruz. O bittikten sonra modern bir kamp yerine sahip olacağız. 105 dönüm bize yeter” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu