FutbolGündemTransfer

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Yine mi yuhalatmak istiyorsunuz?

Sadri Şener; Yine mi yuhalatmak istiyorsunuz? Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yapılacak olağan kongre için Trabzon’a gelirken Avni Aker’de maç izlememe tercihinin devam edeceğini ifade etti.

Eskişehirspor maçında gösterilen tepki nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nu terk eden ve bir süre Trabzon’daki maçları izlemeyeceği belirtilen Başkan Sadri Şener, yarın yapılacak genel kurul için Trabzon’a geldi. Sporx.com’un haberine göre, Şener, Kayserispor maçını izleyip izlemeyeceğiyle ilgili bir soruyu yanıtlarken, “Yine mi yuhalatmak istiyorsunuz? Seviyorsunuz herhalde” ifadesini kullandı.

TRABZON’DA GENEL KURUL GÜNÜ

Trabzonspor’un seçim maddesi bulunmayan Olağan Genel Kurulu yarın (cumartesi) saat 11.00’de Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Muhalif kanadın özellikle kulübün borcu, transfer yanlışları ve şike sürecinde izlenen tutumla ilgili yönetime sert tepki göstermesi bekleniyor. Kongrede eski başkan Şamil Ekinci’ye Onursal Başkanlık sıfatı verilmesi için önerge sunulacağı, daha önceki kongrede ibra edilmeyen eski başkanlardan Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmesi için dilekçe verileceği öğrenildi. Bordo – mavililerde kongre öncesinde 7 bin 125 üyenin aidatını ödediği, bunlardan 6 bin 799’unun oy kullanma hakkına sahip olduğu belirtildi.

“ÇOK HEYECANLANMAYIN”

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Olağan Kongre için Trabzon’a geldi. Havalimanında Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Şener, kongrede muhalefet kanadının sert konuşma yapacağı yönündeki soruları yanıtlarken, “Muhalifler konuşma yapacak tabii ki. Hakları konuşma yapmak. Çok heyecanlanmayın, normal bir kongre olacak. Anormal bir şey olmayacak, normal geçecek” ifadesini kullandı.

“YİNE YUHALATMAK MI İSTİYORSUNUZ?”

Eskişehir maçında takım 3 – 0 yenik duruma düştükten sonra yoğunlaşan protestolar nedeniyle 70’inci dakikada Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nu terk eden Başkan Sadri Şener’in bir süre Hüseyin Avni Aker Stadyumu’ndaki maçlara gitmeyeceği konuşuluyordu. Şener, Pazar günü oynanacak Kayserispor maçını izleyip izlemeyeceğiyle ilgili soruyu yanıtlarken şunları söyledi:

“Bilmiyorum kalıp kalmayacağımı. Yarın akşam bir düğün var İstanbul’da. Gidermiyim, gitmem mi bilmiyorum şu anda. Ama çok önemli bir konu değil. Yine mi yuhalatmak istiyorsunuz? Seviyorsunuz herhalde.”

KOLTUK DEĞNEKLERİ GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı ziyaret için gittiği hastanede düşerek dizini inciten ve ameliyat olan Başkan Sadri Şener, bir süre ayağı alçılı şekilde koltuk değnekleri ile dolaşmıştı. Daha sonra koltuk değenklerini de atan ve fizik tedavi sürecini başlatan Sadri Şener’in, bugün Trabzon’a gelişinde yine topalladığı görüldü. Şener, gazetecilere koltuk değnekli fotoğraf vermemek için havalimanı çıkışında değneği yanındaki görevliye verdi. Şener, bu sırada yöneticilere, “İyileşti diye biraz şımardık ve çok üstüne gittik ayağın. Ağrı yapmayı başladı” dedi. Şener topallayarak kulüp aracına bindi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu