FutbolGündemTransfer

Trabzonspor’da hedef sezonu çifte kupa ile kapamak

Trabzonspor Haberleri / Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, son şampiyon olarak bu yıl da Ziraat Türkiye Kupası’nı müzelerine getirmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, kupada hafta sonu sahalarında oynayacakları Manisaspor maçını kazanıp gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istediklerini ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile grup maçlarına kötü bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, “İkinci maçımızda ise deplasmanda Konya Torku Şekerspor maçını kazandık. Kupada oynayacağımız iki önemli maç daha var. Manisaspor ile hafta sonunda kendi saha ile seyircimiz önünde oynayacağız. Beşiktaş ile İstanbul’da karşılaşacağız. Amacımız bu maçlardan istediğimiz skorları alarak bir üst tura çıkmak” dedi.

Hem ligde hem de kupada yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini anlatan Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, son şampiyon olarak bu sezon da Türkiye Kupası’nı tekrar almak, aynı zamanda da ligde mutlu sona ulaşmak istediklerinin altını çizdi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener; Ara transferde Polonyalı Brozek kardeşler ile Mehmet Çakır’ ı transfer ettik

Ara transferde Polonyalı Brozek kardeşler ile Mehmet Çakır’ı kadrolarına kattıklarını hatırlatan Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, şimdilik başka transfer düşünmediklerinin bilgisini verdi. Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, oyuncuların performansını kötü etkileyebileceği düşüncesiyle transferde ise görüşmeleri şimdilik askıya aldıklarını söyledi.

Öte yandan, Trabzonspor’da Zafer Yelen’e teknik heyetin raporu doğrultusunda izin verildi. Takım bulduğu taktirde gitmesine izin verilecek oyuncunun da Almanya’ya giderek kendisine kulüp bulmak için görüşmelere başladığı açıklandı. Bu arada Trabzonspor, A2 takımı oyuncusu Hasan Ahmet Sarı ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu