FutbolGündem

Trabzonspor, Lokeren deplasmanında galibiyet peşinde!..

Trabzonspor, Lokeren deplasmanında galibiyet arıyor!.. UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda bugün Lokeren ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Belçika’da galibiyet arıyor. Daknam Stadı’nda 22.05’te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda bugün deplasmanda Lokeren ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini mağlup ederek 2. tura yükselmenin hesaplarını yapıyor. Ntvspor’un haberine göre, Spor Toto Süper Lig’e ilk 8 haftada 9 puan toplayarak kötü bir başlangıç yapan, ancak Avrupa’da iyi sonuçlar alan bordo-mavililer, ilk maçta sahasında 2-0 yendiği rakibi karşısında galip gelerek 2. tura yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Grupta Polonya’nın Legia Varşova, Belçika’nın Lokeren ve Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımlarıyla mücadele eden Trabzonspor, üçüncü maçlar sonunda 6 puanla ikinci sırada bulunuyor. 3 puanla ikinci sıradaki Lokeren’i yenmesi halinde puanını 9’a çıkaracak olan bordo-mavililer, böylece ikinci turu garantileme şansına da sahip olabilecek.

Trabzonspor’un kazanması halinde gruptan çıkamaması için matematiksel olarak 2 maçını da kaybetmesi ve grupta 0 puanla son sıradaki Metalist Kharkiv’in 3 maçını da kazanması gerekiyor.

İTALYAN HAKEM YÖNETECEK

Lokeren’in Daknam Stadı’nda 22.05’te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Gianluca Cariolato ve Alessandro Giallatini’nin yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak. Müsabakada Paolo Silvio Mazzoleni ve Carmine Russo da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

YABANCILARDAN OLUŞAN KADRO

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in, Lokeren maçında sahaya süreceği kadroda sürpriz bir isim beklenmiyor. Özer Hurmacı, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler’e isimleri UEFA listesinde olmadığı için görev veremeyecek Boşnak teknik adamın, kadrodaki 8 yabancı oyuncuyu görevlendirmesi, Türk oyunculardan ise kalede Fatih Öztürk, sol bekte Musa Nizam ve orta sahada Mehmet Ekici’yi oynatması bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor’un zorlu karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadapoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Mehmet Ekici, Waris, Yatabare ve Cardozo muhtemel 11’i ile çıkması bekleniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu