FutbolGündem

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Şampiyonluk avantajı bizde

Spor Toto Süper Lig’de 2. yarıya kötü başlayan Trabzonspor’un başkanı Sadri Şener, Medical Park Antalyaspor’u yenerek yeni bir döneme başlayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe maçı sonrası camia kenetlenirken, Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maça odaklandı. ntvspor.net’in haberine göre, Başkan Sadri Şener, camia desteğinin önemli olduğunu belirtti. Sadri Şener,  ”Taraftarlarımızın da destek vermesi çok güzel. Futbolda seyirci desteği çok önemli. Onsuz bu iş olmuyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında seyirci desteğini herkes statta veya televizyonda gördü. Medical Park Antalyaspor maçında taraftar desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Ligde arzu etmedikleri puan kayıpları yaşamalarına rağmen bir umutsuzluğa kapılmadığını ifade eden Sadri Şener, ”Futbolda puan kayıplarını her takım yaşayabilir, yaşayacaktır da. Önümüzde 15 maç daha var. Biz önümüzdeki Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak yeni bir döneme başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Şampiyonluk avantajı bizde

Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kamuoyunda sarı-lacivertli takımın adeta şampiyon olarak gösterilmesinin doğru olmadığını anlatan Trabzonspor Başkanı Şener, ”Fenerbahçe’nin şampiyon olacağı yönünde kamuoyu oluşturan basındır. Burakip takım yöneticileri ile başkanları tarafından oluşturulmuyor. Bazıları duygularını satırlar yansıtıyor. Buda gayet doğal. Ama gerçek var ki şu an lig devam ediyor. Şampiyon henüz belli değil. Fenerbahçe’nin şampiyon olarak gösterilmesi realite değil. Onların da ligde çok kritik maçları var. Şu anda gerçek olan Trabzonspor’un lider olarak ligde yer almasıdır” dedi.

Başkan Sadri Şener, daha önlerinde çok maç olduğunu belirterek, ”Busonuçlar gelip, geçici. Bunlar hesapta kitapta olan şeylerdir. Daha ilerki haftalarda yaşayabilirdik, hayırlısı. Ona göre tedbirler alıp yolumuza devam ederiz. Yine bu ligde avantaj bizde” ifadesini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu