FutbolGündem

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: Trabzonspor’un gündeminde gerginlik havası oluşturulmaya çalışılıyor!..

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendileriyle ilgili olmayan gündemlerle meşgul edilmeye çalışıldıklarını savunarak, duyarlı çevrelerin buna izin vermemelerini istedi. Güneş, bordo-mavili kulübün Medya Merkezi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un gündeminde gerginlik havası oluşturulmaya çalışıldığını, bu yansımanın doğru olmadığına ileri sürdü.

Bordo-mavili camianın suni gündemlerle meşgul edildiği dönemlerde başarısızlıkların yaşandığını kaydeden tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: Zaman zaman elde ettiğimiz olumsuz sonuçların ardından oluşturulmaya çalışılan kamuoyu rahatsızlıklara yol açmaktadır. Saha sonuçlarını belli sebeplere bağlama alışkanlığımızdan bir an önce vazgeçmeliyiz. Gereksiz gerginlikler ve yapay gündemler camiamıza fayda getirmez.

Kişisel tartışmaların içerisine beni ve oyuncularımı çekmeye çalışmak doğru değil. Bizlerin burada bulunuş amacımız ve konsantrasyonumuz tamamen işimizle ilgilidir. Bunun dışındaki konular gündem maddemiz olamaz. Hafta sonu Beşiktaş ile son derece önemli bir müsabakaya çıkacaklarına değinen Güneş, “Amacımız kısır tartışmaların ortasında kalmadan bu maça en iyi şekilde hazırlanarak sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmaktır” dedi.

Alınan olumsuz sonuçlarda en çok oyuncuların üzüldüğüne de işaret eden Güneş, “Sezona başlarken hedeflerimize yönelik gösterdiğimiz kararlılıktan en küçük bir sapma dahi söz konusu değil. Alınan bir iki olumsuz sonuçta her şey bitti anlayışına kapılmak son derece yanlış. Bu gün üzülme ve suçlama günü değil, tam tersine sahip çıkma, destek verme günüdür. Takım içerisinde hiçbir disiplinsizliğimiz, şımarıklığımız ve sorumsuzluğumuz yoktur.” diye konuştu.

Bordo-mavili taraftarlara da çağrıda bulunan Güneş, şu görüşleri dile getirdi: Onların bizi çok iyi anladığını ve desteklediğini biliyoruz. Beşiktaş maçında da takıma sonuna kadar sahip çıkıp desteklemelerini bekliyoruz. Takımımız pazar akşamı performansının yüzde yüzünü sahaya yansıtarak kazanmak adına bütün çabasını sergileyecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu arada, bordo-mavili kulüpten yapılan bir başka yazılı açıklamada da, Polonyalı oyuncu Glowacki’nin sakatlığı nedeniyle Beşiktaş karşısında sahadaki yerini alamayacağı resmi olarak da açıkladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu