GündemTransfer

Galatasaray’lı Barış Özbek, Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen Barış Özbek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Barış Özbek, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen ve Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın’ın da hazır bulunduğu törende kendisini Trabzonspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yılmaz Büyükaydın, burada yaptığı konuşmada, Barış Özbek’in kariyerinde önemli başarılar olduğunu belirterek, “Barış futbol kariyerinde Almanya’da önemli kulüpler de oynadı ve Galatasaray’da forma giydi. Biz kendisinin takımımıza önemli bir katkı sağlayacağına ve bundan sonra daha iyi yerlerine geleceğine inanıyoruz” dedi.

Barış Özbek ise Trabzonspor’a geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti. Barış şöyle konuştu; Gerçekten çok heyecanlıyım. 4 sene önce Türkiye’ye geldiğimde de aynı heyecanı duyuyordum. Şimdi de o heyecana sahibim. İnşallah burada arkadaşlarımla birlikte çok kupa kaldırırım.

Hedefleri olan bir takıma geldim. Özellikle Türkiye’de şampiyonluk yaşayacak ve Avrupa da Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilecek bir takımdayım. Bende Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum ve Trabzon’da çok zaferler yaşamak istiyorum.

Trabzonspor’un yeni transferi Barış Özbek; Savaşçı bir yapıya sahibim

Türkiye’ye geldiği için hiçbir zaman mutsuz olmadığını da ifade eden Barış, “Aksine çok mutluyum. Şimdiye kadar iyi bir grafiğim var. Geçmişe dönmek istemiyorum ama geçmişte 4 sene içerisinde 150 maç oynadım. Bunun arasında Süper kupa ve Türkiye şampiyonluğu da yaşadım. Son sezon belki çok iyi değildim ama bir mutsuzluk duymuyorum.” dedi.

Trabzon’a gelişinin İstanbul’dan kaçış değil, Şampiyonlar Ligi’ne merhaba demek olduğunu ifade eden Barış Özbek, “Bu bir kaçış değil. Buraya gelince bunu daha iyi anladım. Çok iyi bir hoca ve mükemmel bir taraftar potansiyeli var. Takım da oldukça kaliteli. Burada çok sıcak bir ortam ve atmosfer var. Kimse buraya gelmeden önce bunu bilemez. Ben bunu tattım. Ve gelecek üç sezon da bu zevki yaşamak istiyorum” dedi.

Savaşçı bir yapıya sahip olduğunu da ifade eden Barış Özbek şöyle devam etti; 10 numara bir futbolcu değilim ama oynadığım takım için yüzde yüzünü veren bir futbolcuyum. Bana verilen değeri sonuna kadar geri vermek istiyorum. Burayı tercih etmemin nedeni bu çünkü Trabzon halkı böyle bir futbolcuyu bağrına basar. Ben savaşçı ve 90 dakika hiç pes etmeyen bir futbolcuyum.

İmza törenin ardından Yılmaz Büyükaydın, Barış’a TrabzonCell hattı hediye etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu