FutbolGündemTransfer

Eskişehirsporlu Mehmet Yıldız Kardemir Karabükspor’da!..

Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor’dan Mehmet Yıldız’ı renklerine bağladı. Eskişehirspor, resmi internet sitesinden tecrübeli oyuncuları Mehmet Yıldız’ın Kardemir Karabükspor’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un tecrübeli forvet oyuncusu Mehmet Yıldız, Kardemir Karabükspor’a transfer oldu. Eskişehirspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden, ‘Teşekkürler Mehmet Yıldız’ başlığıyla yapılan açıklamada, “Futbolcularımızdan Mehmet Yıldız, kulübümüze gelen tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda, bonservisi ile birlikte Karabükspor’a transfer olmuştur” ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Yıldız’ın Karabükspor’a transferini değerlendiren Eskişehirspor’un teknik direktörü Ersun Yanal ise, “Mehmet, gerek karakteri ve profesyonelliği, gerekse oyuncu özellikleri ile Türk futboluna mal olmuş örnek bir oyuncudur. Bundan sonraki futbol yaşamındaki hedefleri konusunda Mehmet’in ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz dilek ve taleplerini destekliyorum. Onu bu konuda anlayışla karşılıyorum. Bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yıldız; Eskişehirspor’un büyük hedeflerine ulaşacağına inanıyorum

Yarım sezon formasını giydiği kulüpten ayrılan ve Karabükspor’la resmi sözleşme imzalayan tecrübeli golcü Mehmet Yıldız da transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Transferi konusunda kendisine yardımcı olan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve teknik direktör Ersun Yanal’a teşekkür eden Mehmet Yıldız şöyle konuştu; Eskişehirspor takımının bir ferdi olmaktan her zaman gurur duydum. Hedeflerim ve futboldan beklentilerim doğrultusunda gelen teklifleri profesyonelce değerlendirmem gerekiyordu.

Başta Başkanım ve Teknik Direktörüm olmak üzere beni anlayışla karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Tercihimi Karabükspor’dan yana kullandım. Eskişehirspor’un hizmetindeyken her türlü desteği ve imkanı bize veren kulübümüze şükran borçluyum. Eskişehirspor’un büyük hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Tüm takım arkadaşlarıma ve Eskişehirspor camiasına bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu