FutbolGündemTransfer

Transfer Hovardası Beşiktaş: 0 – Takımdan gönderilenler: 5

Beşiktaş Postası’nın haberine göre, transferin hovarda takımı Beşiktaş’ın yeni transferleri siyah-beyazlı ekibin Eskişehirspor mağlubiyetine katkıda bulunurken, Kartal’ın türlü bahanelerle gönderdiği eski oyuncuları Nobre, Serdar, Batuhan, Uğur, Erkan, Tello, Fink, takımlarını zafere taşıdı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’deki ilk maçında Eskişehirspor’a 2-1 mağlup olurken ortaya koyduğu futbolla taraftarını kanser etti. Beşiktaş’ın gönderdiği futbolcular ise gittikleri takımlarda adeta şov yaptı.

Yıldırım Demirören’in müthiş transfer sirkülasyonu bu sene de devam etti, milyon eurolara alınan futbolcular yine bedava gönderildi. Siyah-beyazlı yönetimin muhteşem transfer harekatına rağmen Beşiktaş’ın Eskişehirspor’la oynadığı maçta yeni futbolculardan sadece Egemen ve Veli Kavlak ilk 11’de forma giyerken Edu son 5 dakikada oyuna dahil oldu. Menajer Jorge Mendes’in pilot takımına dönüşen Beşiktaş’ı sezonun ilk maçında beğenmediği futbolcular vurdu!

Batuhan Karadeniz maçın son bölümünde attığı golle eski takımını bitiren golü atarken atağı başlatan pas da Rodrigo Tello’dan geldi. Bir başka eski Beşiktaşlı Erkan Zengin de oynadığı güzel futbolla siyah beyazlılara selam çaktı! Beşiktaş’ın gönderdiği futbolcuların yaptıkları bunlarla sınırlı değildi.

Beşiktaş’ta oynadığı futbolla bir türlü bekleneni veremeyen Alman futbolcu Fink de gittiği takımda coşan Beşiktaşlılar kervanına katıldı. Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Samsunspor’un Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup ettiği maçta 3 golün de pası Michael Fink’ten geldi.

Tartışmalı bir şekilde Beşiktaş’tan yok pahasına gönderilen Burak Yılmaz ise milli takımda olduğu gibi Trabzonspor’da da gollerine devam etti.

Nobre Ankara’da coştu!

Fenerbahçe’de harikalar yarattıktan sonra geldiği Beşiktaş’ta saç baş yolduran Mert Nobre de Mersin İdman Yurdu’ndaki ilk maçında şov yaptı. Mersin İdman Yurdu’nun Ankaragücü’nü deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçta Mert Nobre biri kafayla, diğeri rövaşatayla 2 mükemmel gol atarak yeni takımına galibiyeti getiren isim oldu. Beşiktaş’ta geleceğin yıldızı olarak gösterilip hiçbir varlık gösteremeyen Serdar Özkan bile frikikten gol attı! Ankaragücü Mersin İdman Yurdu maçında konuk ekipte Nobre’nin yanı sıra eski Beşiktaşlı futbolcular İbrahim Kaş, Erhan Güven ve Hakan Arıkan da ilk 11’de forma giydi.

Orta Ali Tandoğan’dan gol Uğur İnceman’dan

Antalyaspor – Gaziantepspor maçının kaderini de Beşiktaş kökenli futbolcular belirledi. Ligin güçlü ekibi Gaziantepspor karşısında Antalyaspor’a galibiyeti getiren golü Uğur İnceman atarken ortayı yapan isim de Beşiktaş’tan bedava gönderilen Ali Tandoğan oldu.

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu