FutbolGündem

Kaya Çilingiroğlu; Guti alkol tedavisi görüp topluma kazandırılmalı!..

Spor Toto Süper Lig’e Eskişehirspor mağlubiyetiyle başlangıç yapan Beşiktaş’ta İspanyol yıldız Guti, siyah–beyazlılarda hedef tahtası haline geldi.

Özel yaşantısından dolayı eleştirilerin odak noktası haline gelen Guti konusunda spor yazarı Kaya Çilingiroğlu’nun kullandığı ağır sözler dikkat çekti. Sporx’in haberine göre, Kaya Çilingiroğlu, bugün Radyospor’daki yayınında İspanyol futbolcu ile ilgili siyah-beyazlı yönetimi göreve çağırarak, “Guti alkol tedavisi görüp topluma kazandırılmalı” dedi.

Kaya Çilingiroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; Beşiktaş’ta patron yok. Korkunç bir disiplinsizlik var. Bu daha da artacak.Yaklaşık 40 yıldır futbol seyrediyorum, ben böyle bir futbolcu (Guti) görmedim. Barlardan o halde futbolcu çıkar mı? Bardan o şekilde bir futbolcu değil insan çıksa ben insanlık adına onu tedaviye gönderirim. Onun artık bırakın Beşiktaş’ta top oynamayı, bence alkol tedavisi görüp topluma kazandırılması lazım.

Ona söylenecek bir şey yok. Onun durumu apayrı bir şey. Kaya Çilingirolu, Carvalhal’ın “Guti’yi hazır olunca görün” sözlerine “Görebiliriz, iki gün önce yine bardaydı ve yine sarhoştu, devriliyordu. O halde olan bir sporcunun Beşiktaş’a faydalı olma lüksü yok. İnşallah ben yanılırım ama Guti’nin Beşiktaş’a uzun süreli faydası olması mümkün değil” şeklinde konuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu