DünyaFutbolGündem

UEFA’dan Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus’a görev

UEFA, FIFA kokartlı Türk hakemlerden Cüneyt Çakır’a Şampiyonlar Ligi, Fırat Aydınus’a ise Avrupa Ligi’nde görev verdi.

Haziran ayından bu yana Elit Kategori’de yer alarak Avrupa’nın en üst 23 hakemi arasında bulunan Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda İspanya’nın Villarreal takımı ile Almanya’nın Bayern Münih ekibi arasında oynanacak maçı yönetecek. 14 Eylül Çarşamba akşamı El Madrigal Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak.

Villarreal – Bayern Münih maçı Cüneyt Çakır’ın

Karşılaşmada Cüneyt  Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Halis Özkahya maçın dördüncü hakemi olurken, Süleyman Abay ve Tolga Özkalfa da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Ağustos ayında Kolombiya’da düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’nda biri yarı final olmak üzere 5 maç yönetme başarısı gösteren Cüneyt Çakır, 2010-2011 sezonunda da Şampiyonlar Ligi gruplarında 3 karşılaşmada düdük çalmıştı.

Fırat Aydınus Club Brugge – Maribor maçını yönetecek

FIFA kokartlı Türk hakemlerinde Fırat Aydınus ise UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Belçika’nın Club Brugge ekibi ile Slovenya’nın Maribor takımı arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Haziran ayından bu yana Elit Kategori’nin bir alt kategorisinde bulunan 76 hakem arasındaki 3 Türk hakeminden biri olan Fırat Aydınus’un yöneteceği Club Brugge-Maribor maçı, 15 Eylül Perşembe akşamı TSİ 22.05’te başlayacak.

Belçika’da Jan Breydel Stadyumu’ndaki karşılaşmada Fırat Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Hakan Özkan da dördüncü hakem olacak. Barış Şimşek ve Özgür Yankaya da ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu