FutbolGündem

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik; Bana ne Fenerbahçe’den!..

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik; Bana ne Fenerbahçe’den!.. Fenerbahçe’de kongre süreci son sürat devam ederken suçlamalara maruz kalan Şenes Erzik’ten flaş açıklamalar geldi.

UEFA asbaşkanı Şenes Erzik, Ali Koç’un bugün düzenlediği basın toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Ali Koç, “Şenes Erzik bize CAS’tan davayı çekersek 2020’yi Türkiye vereceklerini söyledi” demişti. Ali Koç’un “Şenes Erzik, CAS’tan davayı çekmemiz halinde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı ülkemizin düzenleyeceğinin teminatını verdi” ifadeleri gündeme damga vurdu.

Ali Koç’un “CAS’ı çekersek 2020’yi bize vereceklerini söyledi” diyerek adres gösterdiği UEFA İkinci Başkanı Şenes Erzik, son gelişmelere çok sinirlendi. Ali Koç’un iki saati aşan basın toplantısının özeti şuydu aslında: “Başkan adayı değilim. Aziz Yıldırım’ı destekliyorum. Mehmet Ali Aydınlar affedilmez hatalar yaptı”

Ali Koç, bu üç temel başlığın dışında Aydınlar’ın sürekli dillendirdiği o meşhur “ülke menfaatleri” konusuna da açıklık getirdi. UEFA’nın üst düzey yetkilisi Pierre Cornu için “Yalancı Cornu” diyerek de açıkça meydan okudu. Basın toplantısının üzerinden henüz çok kısa bir süre geçti. Daha önce şike sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile karşı karşıya gelen ve hakkındaki ithamlara Eurosport.com Türkiye aracılığıyla yanıt veren UEFA İkinci Başkanı Şenes bu kez de Ali Koç’un eleştirilerinin hedefinde.

Serhat Ramay’ın ulaştığı Şenes Erzik, Ali Koç’un sözlerinin hatırlatılması üzerine “Bundan sonra şike ve Fenerbahçe ile ilgili hiçbir konuda konuşmak istemiyorum. Ali Koç’tan banane. Fenerbahçe’den banane” diyerek karşılık verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu