DünyaGündem

Monaco, Radamel Falcao’yu Real Madrid’e satmıyor!..

Monaco, Radamel Falcao’yu Real Madrid’e satmıyor!… Monaco, Real Madrid’in ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği öne sürülen Radamel Falcao’yu satmayacak.

Monaco, Real Madrid’in ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği öne sürülen Radamel Falcao’yu satmayacak. Ntvspor’un haberine göre, Kulüp asbaşkanı Vadim Vasilyev, İspanyol basınından Marca’ya verdiği röportajda, Falcao’ya ilişkin çıkan transfer söylentilerinin “anlamsız” olduğunu vurgulayarak, “Kulüp politikamızca, 6 ay önce imza attırdığımız bir oyuncunun gitmesine izin vermeye niyetimiz yok” şeklinde konuştu.

Falcao ile 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Vasilyev, “Kontratında gitmesine izin veren bir madde yok, bunu yüz kez tekrar etmek zorunda kalsam da hep söyleyeceğim” ifadesini kullandı. Vasilyev, Falcao’nun sezon ortası veya sonu transfer dönemlerinde de satılmayacağını söyledi.

Real Madrid başkanına gönderme yapan Monaco asbaşkanı, “Monaco ile kontratı bulunan bir oyuncuya ilişkin başka bir kulüp yöneticisinin yorumda bulunması uygunsuz bir davranış” değerlendirmesinde bulundu.  Real Madrid Başkanı Florentino Perez, geçen ay İspanyol basınına verdiği röportajda, Kolombiyalı milli oyuncunun Madrid’e gelmek istediğini söylemişti. Monaco’nun 60 milyon euro karşılığında Atletico Madrid’ten sezon başında kadrosuna kattığı Falcao, ligde 8 golle ilk sırada yer alıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu