FutbolGündem

Volkan Demirel; Türkiye’nin en büyük takımı Fenerbahçe

Galatasaray karşısında muhteşem bir maç çıkaran Volkan Demirel, “Şansa galip geldik demek istemiyorum ama dualarla, Allah’ın yardımıyla bugün kazandık. Ancak Türkiye’nin en büyük takımı Fenerbahçe’dir” dedi.

Galatasaray karşısında alınan galibiyette yaptığı kurtarışlarla büyük rol oynayan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel karşılaşma sonrası takım arkadaşları tarafından yere göğe sığdırılamadı.

Soyunma odasında tebrikleri kabul etmekten yorulan Volkan’ın müthiş bir maç çıkardığını ve takımı ayakta tuttuğunu söyleyen sarı-lacivertli futbolcular, aslan payını milli kaleciye verdiler.

Volkan çok iyi bir galibiyet aldıklarını kaydederken, “Bugün iyi oynamadığımızı söyleyebilirim ama önemli olan iyi oynamak değil, 3 puandı. Şansa galip geldik demek istemiyorum ama dualarla, Allah’ın yardımıyla bugün kazandık” dedi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, sezon başından Fenerbahçe’nin üzerine gelindiğini savunan tecrübeli file bekçisi, “Bir sürü yaşananlar oldu. Biz Süper Final’e başlamadan hedefimizi belirlemiştik. Fenerbahçe için de hedef hep şampiyonluktur. Şimdi önümüzde 4 lig ve 2 kupa maçımız var. Bu zor dönemde iki kupayı da alıp müzemize götüreceğiz” diye konuştu.

Volkan ayrıca, kendisine kişisel olarak bir çok maçta tepki geldiği sorusuna ise, “Türkiye’de Fenerbahçe’yi sevmiyorlar. Fenerbahçeli Volkan olduğum için beni de sevmiyorlar. Başka takımda olsaydım sevilirdim” yanıtını verdi.
Sarı-lacivertli ekibin file bekçisi, karşılaşmanın ardından Lig TV’ye yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Volkan Demirel; Türkiye’nin en büyük takımı Fenerbahçe

Galatasaray takımı gerçekten ligin en iyi takımı. Çok iyi mücadele ediyorlar, çok iyi defans yapıyorlar, çok iyi pozisyon alıyorlar, çok iyi atağa kalkıyorlar, çok da kaliteli futbolcuları var ama bugün galip gelen taraf biz olduk. Biz kötü takım mıyız? Hayır, biz onlardan daha da iyi takımız.

İnşallah artık Türkiye’deki bazıları bize saygı göstermeye, Türkiye’deki bazıları bizim takımımızla gurur duymaya çalışırlar diye düşünüyorum. Çünkü gurur duyulacak bir takım. Türkiye’nin en büyük takımı Fenerbahçe’dir” ifadelerini kullandı.

Volkan ayrıca “Biz başkaları gibi beraberliğe değil, galibiyete seviniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu