DünyaFutbolGündem

Zlatan Ibrahimovic; Dünyanın en iyi oyuncusu benim

Milan’ın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimoviç, yılın futbolcusu adayları; Messi-Xavi ve Ronaldo’yu yorumladı. 3 oyuncuya da övgüler yağdıran İbrahimoviç, bununla birlikte, dünyanın en iyi futbolcusunun kendisi olduğunu ileri sürdü.

Dünyada yılın futbolcusu kim olacak? FIFA Altın Top Ödülü’ne son 2 yılın kazananı Lionel Messi ile birlikte, Barcelona’nın orta sahadaki beyni Xavi ve Real Madrid’in gol makinesi Cristiano Ronaldo aday gösterildi.

Altın Top Ödülü, Milan’ın golcüsü Zlatan Ibrahimovic’in de gündemindeydi. Ödül için favorisi sorulan İbrahimoviç, 3 oyuncuya da övgüler yağdırdı; dünyanın en iyi futbolcusunun kendisi olduğunu ileri sürdü. Messi-Xavi ve Ronaldo’nun güçlü oyuncular olduğunu ifade eden Ibrahimovic, “Ancak bana göre, dünyanın en iyi oyuncusu benim. 1 numara olduğumu kanıtlamak için de Altın Top Ödülü’nü kazanmaya ihtiyacım yok” diye konuştu.

Ibrahimovic, FIFA’nın açıkladığı 23 kişilik aday listesine girmeyi başaramamıştı. Altın Top Ödülü’nün sahibi ocak ayının başında belli olacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu