FutbolGündem

AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür; PFDK, kararlarında fikir kirliliği var

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu kararların Türk futbolu için hayırlı olmasını diledi. AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür,”PFDK, kararlarında fikir kirliliği var” dedi.

Gece geç saatlerde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun şike soruşturması kapsamında takımlar ve yöneticiler hakkındaki açıklamaları konusunda açıklamalarda bulunan Şükür, “Kararın içeriğini hukukçularla incelemek gerekiyor. Fikir sahibi olmak gerçekten çok zor. Yine ortada fikir kirliliği var. 3 Temmuz’dan beri çok söylemler oldu. O gün neydi neden buralara gelindi fikir beyan etmek gerçekten çok zor. Tabiki ortaya çıkan durumdan rahatsız olan büyük bir kitle var. Bunu kabul etmek lazım. Umarım alınan karar Türk futbolu için olumlu olur.” diye konuştu.

Futboldaki en büyük eksiklikliğin alt yapı değil üst yapı olduğunu her zaman vurguladığını ifade eden Hakan Şükür, sözlerini şöyle sürdürdü;

Olaylara ehil olmak çok önemli. Maalelesef futbolumuz yönetenlerin oluşturduğu üst yapıda problemler var. Üst yapıdaki çıkar ilişkileri çok fazla. Böyle olunca herkes olaylara kendi penceresinden bakıyor. Umarım bu kadar yaşanan olaylardan sonra taraftarlar zarar görmez. Herkes kendisine göre net yorumlar yapabiliyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu