FutbolGündem

Ali Dürüst; Tarihi bir gün olacak, heyecanlıyız

Yaklaşık 6 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Galatasaray’da gözler yarınki Braga maçına çevrilmiş durumda… Önemli maç öncesi sarı – kırmızılı kulübün ikinci başkanı Ali Dürüst, “Tarihi bir gün olacak, heyecanlıyız” dedi.

Ordu deplasmanında ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray’da tüm gözler yarınki Braga maçına çevrilmiş durumda… Sarı – kırmızılılar Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki ikinci maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Türk Telekom Arena ise ilk kez bir Avrupa Kupası maçına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst NTV Spor canlı yayın ekibinden Irmak Kazuk’un sorularını yanıtladı.

“Türk Telekom Arena’da ilk Şampiyonlar Ligi maçı olacak, tarihi bir gün, heyecanlıyız” diyerek sözlerine başlayan Ali Dürüst, “İnşallah, yeni bir tarihi burada yazmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.
Dürüst, “Orduspor maça daha sarıldı. Ligde bütün puanları alan değil, az puan kaybeden şampiyon olacak. Esas bizim için önemli olan Braga ile yapacağımız karşılaşma. Braga güçlü ve dinamik bir rakip, teknik özelliklerimizi ortaya çıkartmak istiyoruz” dedi.

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Old Trafford’da Manchester United’a 1-0 mağlup olan Galatasaray ile ilgili ise, “Galatasaray ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıttılar. Manchester United maçında skor hariç her şey iyiydi. İnşallah burada skoru da alacağız” diye konuştu. “Bütün oyuncularımız Braga maçında kendi performanslarının üzerine çıkacaklardır” diyen ikinci başkan, biletlerin büyük bir kısmının satıldığını ifade ederek, oyuncularına güvendiğini belirtti ve sözlerini noktaladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu