FutbolGündem

Ali Şen; Fenerbahçe Kuyt’u alarak tarihinin en büyük transferini yaptı

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, spor dünyasındaki gelişmeler ve özellikle de sarı – lacivertli takımın transfer politikasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ali Şen, Liverpool ve Hollanda Milli Takımı’nın yıldız ismi Dirk Kuyt’ın transferinin mükemmel bir iş olduğunu da belirtirken Samanyoluhaber.com’dan Mehmet Şentürk’e özel açıklamalar yaptı.

Ali Şen’in, Kuyt transferi ve diğer transferlerle ilgili yaptığı ve samanyoluhaber.com’daki haberin ayrıntıları şöyle;

“Efsane Başkan Ali Şen ‘in Fenerbahçe sevdasından hiç kimsenin kuşkusu olmadığını düşünüyorum. Ali Şen’e Kuyt transferini sorduğumda ses tonu yükseldi, yüreğindeki büyük sevinç ve heyecan dudaklarından döküldü.

Ali Şen, Fenerbahçe’nin Kuyt’u alarak belki de tarihinin en büyük transferlerinden birisine imza attığını belirtti. Eski başkanlık günleri de akına gelen Ali Şen, “ben olsaydım da aynı transferi yapardım, tam benim istediğim bir transfer oldu. Kuyt, Fenerbahçe’ye çok katkı sağlayacak, tribünler onunla coşacak.” dedi.

MEHMET TOPAL TRANSFERİ BİTTİ

Fenerbahçe’nin Mehmet Topal transferini bitirdiğini de Ali Şen’den öğrendik. Şen, Mehmet Topal transferiyle birlikte iyi bir santrfor daha alınması durumunda sarı – lacivertli ekibe başka bir transferin gerekmediğini söyledi.

Efsane başkan, Emre Belözoğlu’nun gidişine ise çok üzüldüğünü sözlerine ekledi. “Kuyt’un gelişine ne kadar sevindiysem, Emre’nin gidişine de o kadar üzüldüm.” diyen Ali Şen, sözlerini Fenerbahçe’nin doğru yolda olduğunu söyleyerek tamamladı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu