DünyaGündem

Ardalı, Emreli Atletico Madrid Güney Amerika’da

Ardalı, Emreli Atletico Madrid Güney Amerika’da… Milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın formasını giydiği İspanya’nın Atletico Madrid takımı, Kolombiya ve Kosta Rika’yı kapsayan 8 günlük Güney Amerika yolculuğuna başladı.

Teknik direktör Diego Simeone, Güney Amerika kampı öncesinde bu sabah Madrid’deki tesislerde topladığı futbolcularına iki saat süren bir antrenman yaptırdı. HTSpor’un haberine göre, sol üst bacak kaslarında zorlanmadan kaynaklanan hafif ağrılar olan Arda’nın antrenman sırasında sık sık bu bölgeye soğuk sprey sıktırdığı görüldü. 8 günde yaklaşık 19 bin kilometre yol yapacak olan Atletico Madrid’de, aralarında Arda ve Emre’nin de bulunduğu 20 futbolcu kadroya çağırıldı.

Yaklaşık 12 saatlik uçuşun ardından Kolombiya’nın Cali kentine varacak olan Atletico Madrid, daha sonra buradan Medellin kentine geçecek. Atletico, 1 Ağustos’ta Kolombiya’nın Atletico Nacional takımıyla hazırlık maçı oynadıktan sonra, Kosta Rika’nın San Jose kentine geçecek ve 4 Ağustos’ta da burada Deportivo Saprissa ile karşılaşacak.

Atletico’nun Kolombiyalı yıldız futbolcusu Falcao, kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ”Atletico Madrid ile ülkeme gitmek beni her zaman heyecanlandırıyor. Stada gelen insanların büyük zevk almasını ve iyi bir maç oynamamızı umuyorum” dedi.

Atletico’nun 6 Ağustos’ta Madrid’e dönmesi öngörülüyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu